Φωλιασμένο κοντά στις όχθες της λίμνης Τριχωνίδας και με υπέροχη, πανοραμική θέα της κωμόπολης του Θέρμου, το ξενοδοχείο μας Thermios Apollon Hotel σας προσκαλεί να ξεκινήσετε ένα ταξίδι στην αγκαλιά της φύσης!

Για όσους αναζητούν την περιπέτεια και την αναζωογόνηση, το ξενοδοχείο μας προσφέρει το τέλεια σκηνικό για μια αξέχαστη απόδραση 3 ημερών.

1η μέρα: Άφιξη και εξερεύνηση

Φτάνοντας στο Thermios Apollon Hotel, θα γοητευτείτε αμέσως από την γαλήνια ατμόσφαιρα και τη μαγευτική θέα που σας περιβάλλουν.

Αφού εγκατασταθείτε μπορείτε να ξεκινήστε με μια βόλτα στις γραφικές όχθες της λίμνης Τριχωνίδας.

Για τους τολμηρούς, σας περιμένει μια πεζοπορική εκδρομή.

Εξερευνήστε τα κατάφυτα μονοπάτια που εξελίσσονται στα καταπράσινα τοπία που περιβάλλουν τη λίμνη.

Θαυμάστε την ποικιλόμορφη χλωρίδα και μην ξεχάσετε να απαθανατίσετε αυτές τις στιγμές.

Για τους πιο ρομαντικούς και τους λάτρεις του νερού, μια βόλτα με καγιάκ στη λίμνη, θα δημιουργήσει υπέροχες αναμνήσεις στη μεγαλύτερη φυσική λίμνη της χώρας!

Κωπηλατήστε στα γαλήνια νερά της λίμνης Τριχωνίδας και θαυμάστε το μαγευτικό τοπίο που ξετυλίγεται μπροστά σας.

 

Καθώς η μέρα πλησιάζει στο τέλος της, επιστρέψτε στο ξενοδοχείο και χαλαρώστε με ένα απολαυστικό δείπνο με τοπικά υλικά και παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις.


2η μέρα: Περιπέτεια και Έντονες Στιγμές

Μετά από ένα πλούσιο πρωινό στο Thermios Apollon Hotel, ετοιμαστείτε για μια μέρα με δραστηριότητες που περιλαμβάνουν πεζοπορικές διαδρομές αλλά και μύηση στον πολιτισμό και την ιστορία της περιοχής.

Η μέρα είναι όλη μπροστά σας και η περιοχή μπορεί να καλύψει κυριολεκτικά όλα τα γούστα!

Για όσους λαχταρούν να εξερευνήσουν το μέρος, προτείνουμε εκπληκτικές πεζοπορικές διαδρομές. Μερικές από αυτές:

•Δίδυμοι καταρράκτες
•Αγίας Σοφίας
•Μουτάφι
•Γεφύρι Αρτοτίβας και Καρέλι, στον Εύηνο Ποταμό
•Θεοτικό, στον Δρυμώνα

Για εσάς που προτιμάτε μία ημέρα χαλάρωσης αλλά παράλληλα με γεύση ιστορίας και πολιτισμού, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα εξής αξιοθέατα, σε σύντομη απόσταση από το ξενοδοχείο μας:

•Αρχαίο Θέρμο & Αρχαιολογικό Μουσείο Θέρμου
•Ιερά Μονή Αγίου Κοσμά Αιτωλού και το πατρικό του σπίτι
•Μνημείο Πεσόντων Αεροπόρων
•Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής και Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων

Καθώς ο ήλιος αρχίζει να δύει, χαλαρώστε με ένα κρασί στη ζεστή ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου μας και γεμίστε μπαταρίες για την τελευταία μέρα εξερεύνησης.

 

 


Ημέρα 3: Ανασύνταξη και Χαλάρωση

Την τελευταία σας μέρα στο Thermios Apollon Hotel, απολαύστε με ηρεμία το πρωινό με θέα στο φυσικό τοπίο, που σας προσφέρει το ξενοδοχείο μας.

Επίσης, μπορείτε να επισκεφθείτε στοχευμένα σημεία γύρω από τη λίμνη, τα οποία σας προσφέρουν μία ιδιαίτερη θέα, που θα σας χαλαρώσει, πριν την αναχώρηση.

Και φυσικά, μετά το Check out και τον αποχαιρετισμό μας, μην ξεχάσετε να προμηθευτείτε τοπικές λιχουδιές για εσάς και τους φίλους σας, αλλά και να κάνετε την απαραίτητη στάση στις μαγικές Πηγές της Αγίας Σοφίας, που θα συναντήσετε στην έξοδο του Θέρμου!

Η 3ήμερη απόδρασή σας στη λίμνη Τριχωνίδα μόλις τελείωσε! Το Θέρμο μπορεί να σας προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό περιπέτειας, χαλάρωσης και φυσικής ομορφιάς.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν ενδεικτικές επιλογές. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας καθοδηγήσουμε με την πολυετή μας εμπειρία τόσο σε σχέση με το κατάλληλο για εσάς δωμάτιο, όσο και με την οργάνωση όλης της εκδρομής σας, ώστε να απολαύσετε κάθε λεπτό μαζί μας!

Τηλέφωνο: 26440 24024 

E-mail: koukos@apollonhotel.gr

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ