Εστιατόριο

Το εστιατόριο καταλαμβάνει ξεχωριστή θέση στο συγκρότημά μας. Είναι 230 θέσεων, διακοσμημένο παραδοσιακά, διαθέτει στο κέντρο ένα πολυτελές πέτρινο τζάκι και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν αίθουσα εκδηλώσεων. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει, είναι οι παραδοσιακές γεύσεις που μπορεί να σας προσφέρει. Παρασκευάζουμε εδέσματα από τοπικές συνταγές χρησιμοποιώντας ντόπια, αγνά προϊόντα.

Το πιο σημαντικό όμως, είναι ότι αξιοποιούμε στο μέγιστο τα βιολογικά φρούτα και λαχανικά που καλλιεργούμε στους κήπους που βρίσκονται σε διάφορα σημεία γύρω απ’ το ξενοδοχειακό συγκρότημα. Αγαπάμε τη γη, τη φροντίζουμε κι απολαμβάνουμε τα καλούδια της στο πιάτο μας! Έτσι, ανάλογα με την εποχή θα γευτείτε από μήλα, λάχανα, μαρούλια, κουνουπίδια και μπρόκολα μέχρι κεράσια, ροδάκινα, καρπούζια, πεπόνια, ντομάτες, αγγούρια, μελιτζάνες και πιπεριές. Και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου καταπληκτικές πατάτες μαγειρεμένες πάντα με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.

Σας καλούμε, λοιπόν, να απολαύσετε κάθε πιάτο μας ως μίγμα ποιότητας, παράδοσης και φαντασίας.

Το εστιατόριό μας “ΚΙΒΩΤΟΣ” τα τελευταία 4 χρόνια, έχει το Ειδικό Σήμα Ποιότητας Ελληνικής Κουζίνας. Το Σήμα αυτό πιστοποιεί ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση προσφέρει άριστο επίπεδο εδεσμάτων ελληνικής κουζίνας και αντίστοιχο επίπεδο υπηρεσιών.

Με πολυετή εμπειρία στη διοργάνωση δεξιώσεων και την απαραίτητη γνώση, διοργανώνουμε τον γάμο σας , ή οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Τους καλοκαιρινούς μήνες πραγματοποιήστε την δεξίωσή σας σε ένα απόλυτα ειδυλλιακό τοπίο, δίπλα στην πισίνα του συγκροτήματος, χωρητικότητας 450 ατόμων.

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ