Το Ξενοδοχείο

Στο λόφο Πανόραμα του Θέρμου Τριχωνίδας, με πανοραμική θέα της γραφικής κωμόπολης του Θέρμου και σε απόσταση αναπνοής από όλα τα θρησκευτικά και αρχαιολογικά μνημεία της περιοχής βρίσκεται το νεόχτιστο ξενοδοχείο “Θέρμιος Απόλλων“. Το ξενοδοχείο μας σας υποδέχεται όλο το χρόνο με τη ζεστασιά και την προσωπική φροντίδα μιας οικογενειακής επιχείρησης, η οποία συνεχώς εξελίσσεται και προσφέρει ποιοτικές διακοπές υψηλών προδιαγραφών. Στο χώρο μας θα βρείτε ησυχία, άνεση, ξεκούραση και την ευκαιρία να γνωρίσετε μια πανέμορφη περιοχή, πολλά υποσχόμενη.

Αν είστε λάτρης της φύσης, της ορειβασίας, των extreme sports rafting & kayak ή ακόμα και των απλών περιπάτων μέσα στα δάση, σας περιμένουμε. Η περιοχή και ο χώρος μας προσφέρουν ιδανικό περιβάλλον για διακοπές όλο το χρόνο. Καλώς ήρθατε στο Θέρμο, την πρωτεύουσα της Αιτωλικής Συμπολιτείας, πάνω από τη μεγαλύτερη φυσική λίμνη της Ελλάδας, τη λίμνη Τριχωνίδα!

Το ξενοδοχειακό μας συγκρότημα βρίσκεται στο Πανόραμα του Δήμου Θέρμου Τριχωνίδας και διαθέτει άνετα, ζεστά δωμάτια, σουίτες και πέτρινα δωμάτια με τζάκι. Όλα είναι πλήρως εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Το εστιατόριο «ΚΙΒΩΤΟΣ», ένας ζεστός χώρος, με ένα μεγάλο πέτρινο τζάκι στο κέντρο της αίθουσας, υποδέχεται όλο τον χρόνο όσους επιθυμούν να γευτούν ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, και όχι μόνο, πιστοποιημένη με το Ειδικό Σήμα Ποιότητας από τον Ε.Ο.Τ., για το άριστο επίπεδο εδεσμάτων ελληνικής κουζίνας και το αντίστοιχο επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει.

Παροχές Ξενοδοχείου

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ